Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

εισαγωγή

Υπάρχουν τηλεοπτικές παραγωγές ,στην άλλη άκρη του Ατλαντικού κυρίως που δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από αντίστοιχες κινηματογραφικές.
Κατά την γνώμη μου σε κάποιες περιπτώσεις τις ξεπερνούν.


Τα τελευταία χρόνια έχω παρακολουθήσει αρκετές τηλεοπτικές σειρές που θα τις παρουσιάσω σε αυτό εδώ το blog και έπαιξαν για μένα τον ρόλο του υποκατάστατου σε σχέση με τις κινηματογραφικές παραγωγές των τελευταίων ετών που δεν το κρύβω ότι με έχουν απογοητεύσει.
Φυσικά , υπάρχουν και εξαιρέσεις , ακόμα βγαίνουν καλές ταινίες ,όχι τόσο συχνά όσο στα 60's ,70's, 80's ακόμα και στα 90's αλλά υπάρχουν . 


Εξηγήσεις για το παραπάνω φαινόμενο υπάρχουν , θα πω μόνο ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση κρατάει τον κόσμο πιο πολύ στο σπίτι του και η οικιακή ψυχαγωγία μέσω της τηλεόρασης είναι ένα πεδίο που οι επενδυτές της βιομηχανίας θεάματος δίνουν όλο και περισσότερο βάρος.

Οι τηλεοπτικές σειρές στις οποίες θα αναφερθώ είναι μικρά αριστουργήματα , δεν ξέρω αν είναι της 7ης τέχνης της 8ης ή της 22ης (δεν μου αρέσουν αυτές οι ετικέτες), αλλά είναι σίγουρα άρτιες παραγωγές με καλό στόρι καλές ερμηνείες και η κάθε μία ξεχωριστά έχει στοιχεία τέτοια ώστε να σε κάνουν να περιμένεις με αγωνία να δεις το επόμενο επεισόδιο.
Κάποιες είναι ήδη ολοκληρωμένες και κάποιες άλλες σε εξέλιξη.
Let the show begins....




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου