Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

The Big Bang Theory (2007 - )



To Big Bang Theory διανύει ήδη την 5η του σεζόν με 107 επεισόδια μέχρι σήμερα.

Κλασική Αμερικάνικη νεανική κωμωδία με πρωταγωνιστές τέσσερις φίλους νέρντουλες και μια χαζή ξανθιά γκομενίτσα.


Την Penny που μετακομίζει δίπλα στους δύο κολλητούς Sheldon και Leonard και λειτουργεί σαν μήλο της έριδας για όλη την παρέα (πλην Sheldon)


Διότι ο Sheldon είναι άλλο φρούτο. Μοναδικός χαρακτήρας θα μπορούσε να κρατά και μόνος του αυτό το show με τις ατάκες του , τις παραξενιές του και τις γκριμάτσες του.
O Jim Parsons που ερμηνεύει αυτό το ρόλο έχει πάρει εργολαβία ότι τηλεοπτικό βραβείο κυκλοφορεί για α αντρικό ρόλο σε κωμική σειρά τα τελευταία χρόνια.
Και απολύτως δικαιολογημένα.
Δεν περιγράφονται σε ένα blog όσα κάνει και όσα ξεστομίζει ο τύπος και οποιαδήποτε προσπάθεια και αν έκανα θα ήταν καταδικασμένη σε αποτυχία. Ο τύπος απλά δεν παίζεται και είναι αιτία και αφορμή για να δει κανείς αυτή τη σειρά.
Και οι υπόλοιποι χαρακτήρες πάντως δεν πάνε πίσω .
number 2 τοποθετώ τον Howard και 3 τον Raj. (sorry Leonard).


20 λεπτά το κάθε επεισόδιο και είναι πολύ δύσκολο να μην γελάσεις έστω και μια φορά στη διάρκεια του.
Οι τέσσερις αυτοί φίλοι λοιπόν είναι καθηγητές Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο και όλη τους η ζωή στριφογυρίζει γύρω από την επιστήμη τους και τις έρευνες τους, τα κόμικς , τα βιντεοπαιχνίδια και τις ταινίες που έχουν αναφορές στο διάστημα.

 Οι σχέσεις τους με τις γυναίκες είναι είτε φοβικές ,είτε ανύπαρκτες . Το ίδιο και με τα σπορ. Το ίδιο και με τους τσαμπουκάδες . Το ίδιο και με το life style. Σε γενικές γραμμές και οι τέσσερις είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που παρουσιάζεται ως πρότυπο του νέου άντρα. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό .
Εκεί φυσικά έγκειται και η πλάκα του bing bang theory.
Έχουν την δική τους θεωρία τα παιδιά και δε θέλω καθόλου να τους την χαλάσω.

imdb rating .: 8,6/10
η αξιολόγησή μου.: 8/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου